woensdag 1 augustus 2018

Sigma su2 gloss

Zeer duurzame oplosmiddelhoudende hoogglans lakverf geschikt voor 4-seizoenen onderhoud. Hoge weervasthei ook in kustgebieden. Deze uitermate sterke lak is een uitstekende hoogglans lakverf voor de behandeling van houtwerk.


Minder geschikt voor binnenshuis maar des te . Bestel de sigma s2u gloss voordelig online in onze webshop.

Sigma S2U Gloss is een uitstekende hoogglans lakverf voor de behandeling van houtwerk. Koop of Verkoop sigma s2u gloss op Marktplaats. SIgma S2U Gloss is dan ook de topper als het om aflakken gaat.


De Sigma Coatings S2U is een hoogglanzende lakverf die speciaal is ontworpen voor buitengebruik. Ook deze hoogglansverf te koop bij Koopverfonline. Sigma geselecteerd als Sigma Select Gold dealer.


Lakverf voor buiten op basis van polyurethaan-alkydhars.

Het product is weerbestendig en zeer duurzaam, zodat de hoge . Kijk op Kleur is het officiële verkooppunt van Sigma Coatingsproducten. Luchtdrogende aflak voor buiten (en binnen), op basis van urethan-alkydhars. De S2U Gloss van Sigma is een hoogglanslak op terpentinebasis.


Dit product kan op ondergronden van hout en metaal worden gebruikt, zowel binnen als . Wanneer u voor 15:bestelt, wordt de verf dezelfde dag verzonden. Aflakken van houtwerk, geveltimmerwerk en andere . Voor 23:uur bestel morgen in huis. S2u gloss 1L vind je bij Verfonline-XL. Dit geldt ook voor dikkere lagen en lagere temperaturen. Een uitstekende hoogglans lakverf voor de behandeling van houtwerk.


Kan bij een juiste voorbehandeling gebruikt worden op houten . Sigma S2U gloss is een zeer duurzame oplosmiddelhoudende hoogglans lakverf geschikt voor 4-seizoenen onderhoud. Webshop met vrijwel alle verfmerken van nederland. Het voor- en aflakken van geveltimmerwerk.


Sigma verf informatie over de productlijn vind je op onze Sigma pagina.

Te verwerken bij temperaturen van 0°C tot 30°C. Sigma S2U Allure Gloss is een superieure lakverf die het hele jaar door soepel verwerkbaar is. Bezoek onze Webwinkel en profiteer van deze aantrekkelijke aanbieding van 079-Schilder Webwinkel. Echter, Sigma Tigron Gloss heeft een andere samenstelling dan Sigma S2U . Sigma s2u nova gloss is een watergedragen hoogglanzende lakverf die geschikt is voor je schilderwerk binnenshuis.


Voor 13:besteld is morgen in huis, tot korting en gratis bezorging vanaf € 95! Duurzame, oplosmiddelhoudende halfglans lakverf, geschikt voor 4-seizoenen onderhoud.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts