vrijdag 24 augustus 2018

Naam sticker

Onze muurstickers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en worden snel geleverd! Een leuke naamsticker voor op de muur, deur, kast of raam het kan allemaal. Kies een leuk lettertype uit en geef aan welke naam het moet worden, en wij . Voor kinderen die naar school gaan of naar de BSO (buitenschoolse opvang) gebruik je de labels met naam voor op een broodtrommel en bijv. Op deze Grote Plaklabels kun je meer tekst kwijt als op onze traditionele Kleine Plaklabels.


Zo heb je overal je naam op en raak je niets meer kwijt.

Deze eigen naam muurstickers zijn wel heel persoonlijk. Bestel uw eigen tekst, bedrijfsnaam, tekst of spreuk als sticker met onze ontwerptool. Rijdersnaam sticker of tekst sticker met een vlag naar keuze. Geweldige kwaliteit en snel geleverd. Dan bent u bij Stickermaster aan het juiste adres.


Plak deze gave naamsticker bijvoorbeeld op je deur, het raam, je kast etc! Maak je bedankje nog persoonlijker met deze leuke ronde sticker met naam. Volg alle stappen en ontwerp zo je eigen originele sticker.

Wat ben je trots op de naam van je kindje! Je wordt blij als je zijn of haar naam hoort of ziet. Pro Bike Sticker biedt jou de mogelijkheid om je fiets of jouw sportgear te personaliseren met een unieke naamsticker met jouw naam, vlag en kleur naar keuze! Deze naamsticker kan je plakken in de kinderkamer boven het bedje . Denk daarbij aan plexidoosjes, metalen smarties en blikjes, flesjes.


Alles eigenlijk wat een egaal oppervlakte heeft is ideaal om te beletteren. Wat schattig als je kindje net geboren is: een sticker met de naam van je kindje erop. Denk ook eens aan de kindermeubeltjes of een opbergkist.


De gepersonaliseerde stickers met naam en leuke afbeelding zijn ideaal om een slaapkamerdeur of een kledingkast mee te versieren. Gratis verzending en snelle levering. Naamstickers voor bijvoorbeeld op de muur van de kinderkamer.


Muursticker naamsticker met vlinders. Stuur ons een bericht met de naam van je kindje. De muurstickers zijn gemaakt van hoge kwaliteit kleuren vinyl Alle . Leuk voor op de stoel (past goed op een Stokke Tripp Trapp) , op de deur, op de lunchtrommel, op de fiets, noem maar op!


Persoonlijke naamstickers voor jongens en meisjes: van full colour stickers tot stoere sportstickers. Ontdek ons gamma zwart-wit plaklabels.

Kies uit de ontwerpen of maak je eigen naamsticker. Label al je objecten of kledingstukken en geniet van een duidelijke en eenvoudige etikettering. Combineer een leuk ontwerp met de juiste kleur en maak de leukste stickers. Jouw kinderen vinden het vast en zeker geweldig als hun naam op de achterruit. Hieronder vindt u een selectie van naamstickers zoals we ze reeds maakten voor voor teams en (prof)renners.


Met een naamsticker maak je de muur van de kinderkamer persoonlijk. Deze stickers zijn van hoogwaardige kwaliteit en . Daarnaast zijn ze goedkoop, mooi en eenvoudig . De breedte is afhankelijk van het lettertype en het aantal letters van uw naam of tekst. Vinyl naamstickertjes geven je bedankjes een instant opdrukeffect!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts