donderdag 16 mei 2019

Alternatief voor gordijnen

Jaloezieën zijn een strakker alternatief voor traditionele gordijnen. Geen fan van gordijnen of andere opvallende raamdecoratie? Met raamfolie kies je voor een subtiel en relatief goedkoop alternatief.


Shutters zijn een modern en tijdloos alternatief voor traditionele raambekleding zoals gordijnen. Wat zijn precies de voordelen van shutters? We zijn bezig met het afronden van onze babykamer echter het kamertje is zo klein dat er geen ruimte is om gordijnen op te hangen.

Qurtinz geeft u een eigentijds alternatief : transparante gordijnen. Een huis zonder gordijnen en overgordijnen kan nogal kaal en koud over komen. Raamdecoratie is een must in elk huis. Je hebt de pest aan voorbijgangers die binnenkijken, maar je houdt niet van glasgordijnen? Zie hier enkele leuke alternatieven ! Voor mijn raam aan de wegkant heb ik zelf plissé gordijnen en overgordijnen.


Alternatief voor gordijnen velux dakramen gezocht! Wij hebben twee velux dakramen bij de kinderen geplaatst, maar het is nu veel te licht op de zolder.

Een alternatief voor gordijnen wordt gevormd door jaloezieën. Deze plooi zorgt ervoor dat de gordijnen nog dikker lijken en royaal vallen. Een prachtig alternatief voor gordijnen die tot op de grond hangen.


Gordijnen bestaan vaak uit een lap stof dat voor een deur of raam hangt en wordt. Je kan kiezen voor gordijnen , maar wie weet vind je dat te oubollig of inspiratieloos? Wij bieden je graag deze alternatieven.


Paneelgordijnen zijn ideaal voor grote raampartijen of om een ruimte visueel te kunnen splitsten. Daarnaast is het natuurlijk ook een mooi alternatief voor. Verticale jaloezieën zijn een stijlvol en praktisch alternatief voor gordijnen , met alle voordelen van prachtige lichtregulering en privacy wanneer . Tijdens onze zoektocht naar een alternatief voor muren in een loft.


Tegen de glazen wand kun je dan weer gordijnen ophangen om op . Strakke panelen in een screen- of rolgordijnstof, of in zachte stoffen als mooi alternatief voor traditionele gordijnen. Ze kunnen ook worden gebruikt als scheidingswan en geven elke ruimte een moderne design. Puristische alternatief voor of aanvulling op speelse Macramés: plant verkeer . Bij Verdonschot Wonen kunt u vitrages en in-between gordijnen bestellen.


This alternatief voor gordijnen picture have been authored. You can actually acquire this amazing photo for your laptop, mini netbook .

Lampe Textiles: Squi het ingenieus alternatief voor glasgordijnen. Squid is een zelfkleven transparant raamtextiel dat het . Een woordje uitleg over de ophanging van gordijnen. Vouwgordijnen zijn net zo functioneel als klassieke gordijnen, maar ogen als meer hedendaagse raamdecoratie.


Een populair alternatief voor de traditionele ophangmethodes is het gebruik van zeil- of inslagringen. Een stijlvol alternatief voor gordijnen. De gordijnen hangen in diepe golvende plooien waardoor . Inbetween is een alternatief voor vitrage.


Of ben je op zoek naar iets meer privacy? Dan zijn inbetween gordijnen misschien wel iets .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts