maandag 3 december 2018

Stalen plinten

Strak gestucte muren horen een strakke plint te hebben. Stalen plinten maken het helemaal af. Te bestellen in diverse hoogte en dikte. RVS of stalen plinten langs de muur.


Plinten gemaakt van Aluminium, ook in RVS tint.

Vraag je gratis stalen aan en ontdek de kwaliteit van de Orac plinten ! Ideaal om even te testen welk model best in je interieur past. Ze zorgen voor de perfecte afwerking. Productinformatiestalen plinten zijn stoer en helemaal hip!


Ontdek de unieke plinttypes van Xtrafloor, met elk hun eigen,. Deze GAMMA-plintnagel is een stalen plintnagel, verzinkt, van 35mm lang en verpakt per stuks. De plintnagel is speciaal ontworpen om een plint naadloos.


Een schitterende vloer kan teniet gedaan worden door een slechte afwerking.

Wij bieden een aantal verschillende plinten aan die zorgen voor een mooie . Naadloos verbinden ze vloer en muur. RVS- plinten zijn een strakke afwerking voor uw huis of kantoor. Bezoek de pagina, bekijk de laminaat plinten van All-in Laminaat en vraag direct een. Waarom zijn er plinten nodig voor de afwerking van een laminaatvloer?


Wilt u eerst vrijblijvend een staal zien? Hebt u een staal nodig zodat u het juiste decoratieve profiel kunt kiezen? Log dan in om een staal te bestellen van de gewenste . Eind- en afsluitprofiel, overgangsprofiel en plinten - voor perfecte overgangen! Met de plinten en profielen van EGGER komt u tot een aantrekkelijk resultaat met een maximum aan functionaliteit en een . Roestvrij stalen plinten kunnen dankzij hun industriële uitstraling perfect gecombineerd worden met een gietvloer. Er is wat minder keuze in RVS plinten dan bij . De showroom is geopend op iedere zaterdag van 10.


In Nederland en Belgie zijn er veel doe-het-zelvers actief. De meeste mensen vinden het leuk om in eigen huis te klussen, waaronder ook het zelf leggen van . De plinten kunnen ook worden bevestigt door een klein stalen spijkertje.

Een nieuwigheid zijn de plinten die worden ingewerkt in het pleisterwerk. Die plinten bestaan uit een smalle plaat in aluminium of roestvrij staal. Bij onze parketvloeren zijn er bijhorende plinten verkrijgbaar.


Daarnaast zijn er zijn ook multifunctionele 3-in-profielen. Wij produceren beton plinten of lage wandelementen op lange verwarmde stalen bekistingsbanen. Lage betonelementen, kunnen eventueel voorzien worden . U hebt geen stalen of catalogi geselecteerd.


Het staal werd in de warenkorf gelegd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts