woensdag 14 november 2018

Klasbord

Dé gratis communicatie tool voor het onderwijs. Houd als leerkracht ouders en betrokkenen directe op de hoogte van de activiteiten in de klas. De gratis social media tool voor het onderwijs. Communicatie tussen school en thuis leuk, gemakkelijk en veilig.


Leerkrachten op deze school maken gebruik van Klasbord. Klasbord is het communicatieplatform voor het onderwijs!

Maak een foto en deel het gelijk met ouders. Een nieuw medicijn tegen kanker sneller ontwikkelen met orgaanchip. Stap 1: Ik heb een uitnodiging ontvangen! Dit betekent dat u vanaf nu de klas van uw kind(eren) kunt volgen via de . Onze leerkrachten willen u graag op de hoogte houden van activiteiten en bijzonderheden uit de groep van uw kind.


De school heeft gekozen om de informatie op klasniveau beschikbaar te stellen via Klasbord. Met klasbord houd je als leerkracht ouders en betrokkenen rondom de klas direct. Sommige kinderen vertellen heel uitgebreid . Volg de klas van Kuikenproject De Triangel!

Kuikentjesproject De Triangel is vanaf nu te volgen via Klasbord. Vanaf dit schooljaar maken wij gebruik van de social media tool Klasbord. Om de klas te kunnen volgen heb je als. De Touwbaan maakt gebruik van Klasbord.


Het maakt de communicatie met het thuisfront snel, leuk, . Het delen van een leuke foto, een tekstbericht, een oproep of een . Wij gaan dit jaar werken met Klasbord. Elke leerkracht is wel bekend met de logeerknuffel. Elk weekend gaat deze knuffel met een ander kind mee en op . We vinden het als school belangrijk om het thuisfront goed te informeren over de activiteiten die plaats vinden op onze school en rondom de klas. Dit is door ouders en leerkrachten goed ontvangen en daarom . Via de leerkracht van uw kin krijgt u aan het . Dit communicatiemiddel is te openen op een computer . Voor kinderen en ouders die op de hoogte willen blijven van alle nieuwtjes in de groep, is er Klasbord. Indien u ook een uitnodiging wilt om toegelaten te worden tot klasbord , graag even melden bij de groepsleerkracht.


Alle groepen op De Vendelier werken met Klasbord. Hieronder een kort introductie filmpje over hoe klasbord werkt en links naar de diverse apps en handleidingen. Unsubscribe from AppArtmentProjects?


De Prins Bernhardschool communiceert met ouders via Klasbord.

Groep is vanaf donderdag november begonnen met het gebruiken van klasbord. Het is een pilotfase waarin we gaan kijken of het een meerwaarde voor de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts