dinsdag 16 oktober 2018

Zuiver klok

Zuiver Klokken koop je eenvoudig online bij bol. Met een klok van zuiver maakt u de wand in de woonkamer, slaapkamer of hal helemaal af! Van een betonnen klok tot een houten variant, in diverse groottes en. Ow, how they combine beautifully… It is like a match made in heaven. Gold coloured hands on a perfectly shaped slab . De hippe klokken van het merk Zuiver passen in een moderne woonruimte.


Je herkent het ontwerp van de fabrikant direct aan het minimalistische design. Een Zuiver klok is alles behalve standaard. Logisch, want het merk Zuiver is dat zeker ook niet. Koop of Verkoop zuiver klok op Marktplaats. De Time Bandit klok is een perfect voorbeeld van modern design.


Klok Pulp Time van het merk Zuiver heeft een afmeting van 5xØcm. De klok is gemaakt van papier pulp en is hierdoor licht van gewicht. Deze moderne Time Bandit klok van Zuiver is een echte eye-catcher.


Door de grootte van de klok past hij eigenlijk wel in elk interieur. Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd.


De wandklok heeft een diameter van maar . Simpel stijlvol, maar toch stoer is de Bandit klok van Zuiver ! Door het stijlvolle design en de chique kleuren past deze klok in elk interieur. Ontdek deze stijlvolle wandklok van Zuiver ! Tijdelijk verkrijgbaar voor €4i. Profiteer snel van deze korting en fleur je interieur op . Bekijk de Uno tafelklok wit van Zuiver online bij Basiclabel.


Deze klokjes zijn de inspiratiebron geweest voor klok Uno! Clock Concrete Time van Zuiver is een wandklok met een beton look. Deze Cork wandklok van Zuiver geeft je muur gelijk een speelse touch.


Maar deze tafelklok van Zuiver is tegenwoordig . Met deze klok kan dus niet alleen de tijd aflezen, het is ook echt een mooie accessoire voor in je . Bekijk en vergelijk Zuiver klokken van alle grote Nederlandse woonwebwinkels op HomeDeco. Deze ronde wandklok van Zuiver is gemaakt van beton met aluminium wijzers. Bestel de Minimal klok Zuiver wit op Musthaves.


De Minimal clock is een meer hedendaagse versie van de antieke wandklok uit vervlogen tijden. Tiktak Time van Zuiver is een bijzondere klok waar je je ogen niet vanaf kunt houden. Maar pas op, niet te lang want anders gaat de tijd wel heel langzaam! Bij Robin Design vind je de complete collectie Zuiver klokken.


Snelle levering en gratis bezorging vanaf €25. Dit product is al toegevoegd aan je verlanglijst!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts